Palvelut

Yksilöpsykoterapia

Tarjoan lyhyitä ja pitkiä psykoterapioita sekä konsultaatioita. Voit varata minulta halutessasi tutustumiskäynnin, jossa voimme keskustella tilanteestasi ja toiveistasi terapiaan liittyen. 

Psykoterapia on yhteistyötä, jossa minun tavoitteena terapeuttinasi on tukea sinua matkallasi erilaisissa elämän tilanteissa, sen karikoissa, ongelmissa, muutostilanteissa ja haasteissa. Tehtäväni ei ole tietää puolestasi vaan auttaa ja tukea sinua etsimään ja löytämään. 

Työnohjaus

Tarjoan yksilö- ja ryhmätyönohjausta työelämään ja erilaisiin ammatillisiin tilanteisiin liittyen. Kysymyksenäsi saattaa olla esimerkiksi haastavat tilanteet työssä tai ihmissuhteissa työhön liittyen, oma uravalinta, toive muutoksesta ja työimun löytämisestä. Työnohjaus voi olla kertaluonteinen tai pitempi yhteinen prosessi. 

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on tavoitteellista ja ammatillista ihmisen seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvän tiedon antamista ja asiakkaan kysymysten sekä haasteiden käsittelyä yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Neuvonta ja ohjaus on tarkoitettu kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa eläville ihmisille seksuaalisuuteen, seksuaaliterveyteen ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä, ongelmissa ja kriisitilanteissa.